Ansamblul Lariviere

LA RIVIERE - AICI E ACASA

Vila Tip 1

Pret de la

200.000 Euro

Locatie

Strada Palanca, nr.1

Inaltime

P+ etaj mansardat

Caracteristicile Vilelor Tip 1

Tip proprietate

Vila

Locatie

Bolintin Vale

Camere

4

Bai

3

Suprafata utila

225,00 mp

Suprafata teren

850,00 mp

Amprenta casa

170,00 mp

An constructie

2007

Vilele Tip 1

Vilele tip 1 sunt potrivite pentru o familie care are nevoie de o locuinta cu o suprafata mare, dar si o compartimentare practica si aerisita, pentru o buna amenajare si organizare a lucrurilor personale. Vei vedea ca acest tip de vila este ideala datorita numarului de incaperi si a functionalitatilor acestora. 

Incepem cu parterul casei, unde se regaseste livingul si zona de dining, alaturi de bucatarie, grupul sanitar, camara pentru depozitare, camera tehnica si holul spatios. Dupa conceptul acestui tip de vila, parterul locuintei poate fi vazut ca reprezentand locul de relaxare, de organizare si de desfasurare a activitatilor culinare. Aici este zona unde familia isi poate petrece o buna parte din timpul liber si din zi, mai ales ca suprafata livingului este suficient de spatioasa pentru orice tip de amenajare. Poate te tenteaza sa creezi in living propriul tau cinema, cu un TV mare si o canapea confortabila in care sa te cufunzi impreuna familia, la cel mai bun film de comedie. Poate iti doresti o biblioteca mare si un loc special amenajat pentru lectura. Livingul este suficient de spatios sa le poti face chiar pe amandoua. 

Urcand pe scarile casei un nivel mai sus, la etaj, familia se poate bucura de odihna si liniste. Daca parterul este locul de activitate, la etaj regasim cele 3 dormitoare, doua dintre acestea prevazute cu baie si dressing individuale. Tot la etaj se face accesul catre balcon si logie, pe care le poti amenaja asa cum iti doresti, pentru petrecerea timpului la aer liber. 

De timp in aer liber va puteti bucura pe deplin in curtea casei. Idei de amenajare a spatiului verde vei gasi foarte multe, nu ramane decat sa te hotarasti cum vrei sa arate curtea casei tale. Suprafata terenului nu reprezinta o piedica. Pentru acest tip de vila, suprafata terenului porneste de la 850 mp. Iar daca te intrebi unde vei putea pune instrumentele de gradinarit si accesoriile decorative in sezonul rece, ai la dispozitie un intreg garaj pentru depozitare. Si pentru a-ti parca si proteja automobilul. 

Ce metode de finantare iti punem la dispozitie?

Credit bancar, plata cash sau plata in rate direct catre dezvoltator. Avans 30% + rest de plata in 15 ani. Tu alegi metoda de finantare care ti se potriveste.

Related Property

No listings found.