Ansamblul Lariviere

LA RIVIERE - AICI INCEPE ACASA

Vila Duplex

Pret de la

74.000 Euro

Locatie

Strada Palanca, nr.1

Inaltime

P+ etaj mansardat

Caracteristicile Vilelor Duplex

*valorile suprafetelor sunt orientative, putand exista mici diferente intre vilele de acelasi tip 

Tip proprietate

Vila

Locatie

Bolintin Vale

Camere

6

Bai

2

Suprafata utila

163,39 mp

Suprafata teren

de la 250 mp

Terasa

1

An constructie

2007

Vilele Duplex

Vilele duplex sunt concepute in special pentru familiile care au nevoie de un spatiu de desfasurare foarte generos. Acest tip de vila poate fi o alege potrivita pentru o familie numeroasa sau pentru doua familii care locuiesc in stransa legatura in casa, dar pun pret pe respectarea intimitatii fiecarui membru. 

Vilele Duplex au 6 camere, dintre care 5 dormitoare si un living spatios, situat la parterul imobilului. Numarul mare de dormitoare face ideala locuinta pentru a asigura spatiul personal al fiecaruia, indiferent de varsta. Atat parintii, cat si copiii isi pot desfasura activitatile separat si in liniste, fara sa fie incomodati de ceea ce se intampla in restul casei. Mama poate gati linistita, adolescentii isi pot face temele in camerele lor, in timp ce mezinul familiei se poate odihni fara sa fie deranjat in dormitor. Spatiul generos al casei si materialele de constructie utilizate asigura izolatie fonica in locuinta, pentru confortul intregii familii.

Suprafata terenului pe care se intinde o Vila Duplex porneste de la 250 de mp. Suprafetele afisate sunt orientative, putand usor sa difere in functie de fiecare constructie. Vei beneficia de o terasa deschisa, in aer liber, pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, in propria locuinta. 

Ce metode de finantare iti punem la dispozitie?

Credit bancar, plata cash sau plata in rate direct catre dezvoltator. Avans 30% + rest de plata in 15 ani. Tu alegi metoda de finantare care ti se potriveste.

Vezi mai jos toate vilele tip “Duplex” disponibile:

No listings found.