Ansamblul Lariviere

FACILITATI

Zona accesibila. Proiecte in derulare. Fara deplasari lungi.

Proiectele de viitor
aduc noi facilitati locuitorilor

In zona se realizeaza un complex multifunctional

Pe langa facilitatile de care locuitorii La Riviere beneficiaza in prezent, urmeaza construirea unui complex multifunctional in apropierea cartierului. Ce vei avea in plus odata cu finalizarea proiectului?

Copiii tai vor invata
mai aproape de locuinta familiei

Scoala si o gradinita pentru cei mici

Acces rapid la scolile private din sau la scolile din localitate, care pot deveni o optiune viabila, fiind la numai cateva minute de locatie. Exista si un teren de sport generos, pentru desfasurarea activitatilor sportive. Spre bucuria parintilor si a copiilor, care pot economisi timp cu deplasarea catre institutiile de invatamant. De ce sa nu petreceti mai mult timp in familie si mai putin pe drum?

Facilitatile zonei

De la inceput, locatia ansablului La Riviere a fost un punct important de analizat din proiectul nostru. Ne-am dorit ca locuitorii sa beneficieze de cele mai importante facilitati pentru a fi in confort atat in interiorul locuintei, cat si in afara ei. O zona care sa ofere accesibilitatea vietii urbane si linistea si libertatea traiului rural. Fara cloxoane, fara zgomot, fara aglomeratie, dar si fara deplasari lungi pana la cumparaturi, zone de recreere sau pana in oras. 

Cumparaturi aproape de casa

Supermaket Penny si Mega Image la 2-5 minute distanta

La iesirea catre strada Partizanilor si strada Poarta Luncii ai accces la magazine alimentare, restaurante, pizzerii si alte multe spatii comerciale de interes. Penny si Mega Image sunt la mai putin de 5 minute de mers cu masina de casa. Sau, daca iti plac plimbarile pe jos, in 10-15 minute poti face cumparaturile din cele doua supermaketuri situate in apropiere unul de celalalt.

Complexe si centre comerciale, la numai 15 de minute de locuinta

Militari, generos din punct de vedere comercial

Daca ai nevoie sa iti faci cumparaturile dintr-un complex comercial unde dispui de mai multe magazine, din acest punct de vedere cartierul Militari este unul dintre cele mai generoase zone. Si aproape de casa ta. Poti ajunge intr-un timp scurt catre intrarea in Bucuresti, avand acces facil la autostrada.

Zone naturale si transport in comun

Avem grija de siguranta ta

Siguranta familiei tale va fi asigurata ca locuitori ai ansamblului La Riviere. Complexul este prevazut cu sistem de supraveghere video 24/24 pentru a monitoriza spatiul si a oferi protectie non-stop localnicilor. 

Intrarea in locuinta este de asemenea prevazuta cu videointerfon. Vei putea controla si alege cine paseste in spatiul proprietatii tale direct de la usa vilei. In cadrul complexului este angajat un corp de paza care supravegheaza intreg ansamblul.