Ansamblul Lariviere

LA RIVIERE - AICI INCEPE ACASA

Vila Bucuria Familiei

Pret de la

95.000 Euro

Locatie

Strada Palanca, nr.1

Inaltime

P+ etaj mansardat

Caracteristicile Vilelor Bucuria Familiei

Tip proprietate

Vila

Locatie

Bolintin Vale

Camere

4

Bai

2

Suprafata utila

102,00 mp

Suprafata teren

475 mp

Amprenta casa

63,00 mp

An constructie

2007

Vilele Bucuria Familiei

De ce are nevoie o familie cu copii sau o familie care astepta cu nerabdare sa devina viitori parinti? In primul rand de spatiu si de o compartimentare a camerelor care sa ofere intimitate adultilor si copiilor. Mai apoi, de o curte spatioasa pentru activitati in aer liber si pentru amenajari creative. Si nu in ultimul rand, de siguranta si liniste. Plecand de la aceste nevoi, am inceput construirea vilelor Bucuria Familiei. 

Este vila potrivita pentru nevoile tale?

Vilele Bucuria Familiei detin 4 camere, 1 living, 2 dormitoare pentru adulti si 1 dormitor pentru copil. Casa este dispusa pe 2 planuri, parter si etaj mansardat. Livingul este foarte spatios, asa ca fii indraznet in materie de amenajari si nu face rabat de la nicio piesa de mobilier preferata. Suprafata standard de 30 de mp a livingului acestei vile iti va permite sa te bucuri de o amenajare aerisita si sa beneficiezi pe deplin de liberatea de miscare de care ai nevoie.

Suprafata terenului pe care se intinde o Vila Bucuria Familiei porneste in medie de la 475 de mp. Pot exista mici diferente intre suprafetele constructiilor de acelasi timp. Curtea este suficient de generoasa pentru amenajari si decoratiuni de tot felul. Cei mici se vor bucura sa aiba spatiu pentru a alerga, pentru a se juca si pentru diferite activitati in aer liber. Te-ai gandit la un spatiu de joaca special amenajat in curte? Sunt doar cateva idei. Poti beneficia de suprafata curtii in diferite feluri. 

Ce metode de finantare iti punem la dispozitie?

Credit bancar, plata cash sau plata in rate direct catre dezvoltator. Avans 30% + rest de plata in 15 ani. Tu alegi metoda de finantare care ti se potriveste.

Vezi mai jos toate vilele tip “Bucuria Familiei” disponibile:

No listings found.