Ansamblul Lariviere

Despre noi

LA RIVIERE - proiect executat de Corsarul Rosu

Descopera
Proiectul "La Riviere"

Executantul Proiectului Rezidential „La Riviere” este compania Corsarul Rosu ce si-a continuat dezvoltarea si in sectorul imobiliar.

Corsarul Rosu executa lucrari de constructii ca antreprenor general sau ca subantreprenor de specialitate, un accent deosebit punandu-se pe investitiile proprii, exemplul cel mai graitor fiind demararea lucrarilor la ansamblul rezidential de locuinte La Riviere, in aproprierea autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Infrastructura Cartierului

Un pilon important in dezvoltarea complexului La Riviere

Electricitate

Canalizare

Apa

Gaze

Sistemul electric

Toate casele din ansamblu sunt prevazute cu brasament electric trifazat, racordat la instalatia stradala de distributie a cartierului, alimentata din postul de transformare privat, aflat in incinta.

Iti poti alimenta rapid masina electrica, direct in garajul tau, datorita bransamentului trifazic.

Sistemul de canalizare

Complexul La Riviere dispune de propria retea de canalizare, separata menajera de pluviala. In anul 2023, sistemul va fi conectat si la canalizarea orasului.

Complexul La Riviere dispune de propria retea de canalizare, separata menajera de pluviala. In anul 2023, sistemul va fi conectat si la canalizarea orasului.

Alimentarea cu apa

Alimentarea cu apa pentru fiecare casa din complexul La Riviere se face de la un foraj de mare adancime (180m) situat in incinta

In viitorul apropiat este prevazuta suplimentarea instalatiei  de alimentare cu apa, si cu o conexiune la reteaua orasului

Cand si cum este construit complexul La Riviere?

Proiectul La Riviere a inceput in anul 2007-2008, perioada de expansiune si mobilizare pentru intreaga echipa care in egala masura a pus umar la umar pentru ridicarea si constructia complexului. Un an mai tarziu, in anul 2010, proprietatile ridicate au fost receptionate si intabulate. Furnizorul principal al materialelor folosite pentru construirea complexului La Riviere este firma Corsarul Rosu. 

Misiunea La Riviere

Sa construim un ACASA sigur, rezistent, puternic, din materiale de calitate. Sa fim alesi pentru calitatea lucrarilor noastre si pentru modul in care proiectele sunt conforme cu nevoile actuale: spatiu de desfasurare, incaperi aerisite, siguranta.

Viziunea La Riviere

Construim locuinte pentru a raspunde nevoilor cumparatorilor atat in prezent cat si in viitor. Intotdeauna arhitectura clasica, impletita cu functionalitatile moderne nu se va demoda si nu va fi supusa uzurii morale. Acestea aduc un plus de valoare in viata oamenilor, iar noi in La Riviere le putem oferi.

Valorile echipei

Valorile echipei sunt strans legate de viziunea si misiunea pe care ni le-am propus, de a asigura cumparatorilor motive reale de incredere in tranzactionarea proprietatilor La Riviere.

Povestea noastra
este despre ACASA

Povestea ta poate incepe aici!

Vrei ca familia ta sa fie in siguranta intr-un ansamblu de vile noi, privat de ochii curiosilor? Vrei curte generoasa si o casa spatioasa? Vrei liniste? Vrei intimitate? Vrei aer curat?

Vrei la Riviere!

0 min
Distanta Bucuresti
0 +
Constructii efectuate
0 %
Avans
0 %
Calitate in executie
La acest moment
La Riviere are 32 de vile ridicate
si 4 vile in stadiu de fundatie
0
Vile ridicate
0
Stadiu fundatie

Una din locuintele disponibile poate fi a ta! Intra pe harta interactiva La Riviere si alege carei vile ii vei spune Acasa!